Prezentare
office@metalprecom.ro
metalprecom@gmail.com

Societatea comerciala Metal Precom, cu sediul social in Timisoara, inregistrata la Oficiul national al Registrului Comertului Timis din anul 1992 avand numarul de ordine J35/235/27.01.1992, are ca obiect de activitate principal "Constructii de cladiri si lucrari de geniu -4521". De atunci si pana in ziua de azi societatea a realizat lucrari importante in domeniul constructiilor, acumuland experienta si profesionalism fara compromis.  la lucru

Incadrata in categoria IMM (intreprinderi mici si mijlocii), SC Metal Precom SRL, cu un capital social de 1.000.000.000 lei, avand aproximativ 35 de angajati, a ajuns la o cifra de afaceri de 2.000.000 euro.
Puncte de lucru in municipiul Timisoara si orasul Gataia, judetul Timis. Parc auto, hala de productie tamplarie din lemn, tamplarie AL si PVC, atelier tinichigerie, spatiu amenajat pentru prelucrarea lemnului (productie si depozitare cherestea).

Cu un colectiv de tineri deschisi catre viitor, catre solutii inovatoare si personal calificat pe categorii de lucrari, Metal PreCom va ofera constructii civile ( case familiale, case de vacanta ) si industriale ( hale industriale ) la cheie, reparatii capitale ( fundatii, structuri, sarpante ), finisaje moderne ( interioare si exterioare ), lucrari de instalatii ( incalziri, sanitare, ventilatii-climatizare si electrice ), ferestre si usi din PVC si AL, ferestre tip cortina, toate la un standard ridicat de calitate.

In memoriam
Aducem pe aceasta cale un omagiu de recunostinta celui care a pus bazele acestei companii. Va fi intodeauna viu in amintirea noastra, domnul ing. PAVLOVICI ILIA (09.10.2003).